Venéco bij u in de buurt

Op uiteenlopende locaties realiseert Venéco voor verschillende opdrachtgevers toekomstbestendige ICT-oplossingen. Een upgrade van enkele actuele projecten.

Bedrijfscontinuïteit gegarandeerd

Duijnisveld en zn. zijn gespecialiseerd in de ontwikkeling en fabricage van stalen kasconstructies. Met hun vernieuwende aanpak slagen ze erin om gelijke tred te houden met veranderingen in de markt. Daarbij hoort ook een nieuw supportsysteem. Venéco hielp hen de overstap te maken naar Windows 10 zodat hun bedrijfscontinuïteit gegarandeerd blijft.

Vloeiende overstap

Koole Tank storage heft hoogwaardige opslagterminals voor vloeistoffen op meerdere locaties in Nederland en daarbuiten. Alle locaties voldoen aan de striktste beveligingseisen. Om ook hun office veilig te houden was een uitfasering van Windows 7 ook hier noodzakelijk. Samen met Venéco maakten ze een vloeiende overstap naar Windows 10.

Geavanceerde technieken

Ook Recycling kombinatie REKO B.V. koos voor de nieuwe hybride ICT-omgeving en Office 365-werkplekken van Venéco. Het bedrijf produceert herbruikbare grondstoffen. Met geavanceerde recyclingtechnieken zetten ze afvalstoffen om in nieuwe grondstoffen voor de bouwindustrie. Met hun nieuwe office-systeem is REKO nu toonaangevend op álle vlakken.

Slagvaardig handelen

Plus Accountants helpt ondernemers om alles uit hun onderneming te halen wat erin zit. Ze werken, flexibel, slagvaardig en servicegericht. Daarom vroegen ze voor Venéco om een nieuwe hybride ICT-omgeving te installeren met Office 365-werkplekken.

Veilige opslag

Meerdeur heeft alle soorten automatische deuren in huis. Dankzij hun specialisme is de klant altijd zeker van de juiste deur. Om zelf zeker te kunnen zijn van een veilige opslag van hun deuren, liet Meerdeur door Venéco camera’s installeren in hun pand.

Klaar voor de toekomst

Middelburg Chrysanten is klaar voor de toekomst. Onlangs hebben ze ze een gloednieuwe en hypermoderne kas laten bouwen ter uitbreiding van hun chrysantenkwekerij in Maasdijk. Tegelijkertijd kreeg hun office ook een make-over: Venéco installeerde een nieuwe hybride ICT-omgeving én Office 365.

Weten wat nodig is

Bouwen en onderhouden: het zijn twee specialismen binnen de bouwsector. Specialismen die bij Verbakel Bouwbedrijf in Poeldijk onder één dak zijn verenigd. Met ruim veertig jaar ervaring weet het bedrijf wat ze nodig heeft. Daarom kozen ze voor de 365 Workspace van Venéco, met de modernste technologieën én unieke support en expertise.

Vragen, opmerkingen of ideeën naar aanleiding van bovenstaand artikel? Wij zien uw feedback graag tegemoet!