Venéco bij u in de buurt

Op uiteenlopende locaties realiseert Venéco voor verschillende opdrachtgevers toekomstbestendige ICT-oplossingen. Een upgrade van enkele actuele projecten.

Koning te rijk

Prins Group is de koning te rijk met de gloednieuwe High Available ICT-infrastructuur van Venéco. Hiermee is het bedrijf klaar om - in Nederland en ver daarbuiten - innovatieve nieuwe kassen te realiseren voor de glastuinbouwsector.

Futureproof

Van der Kraan Accountants & Adviseurs staat bekend als full service financieel dienstverlener. Dankzij de nieuwe servers van Venéco is hun werkomgeving weer futureproof. Zo kunnen zij ook komende jaren hoogwaardige diensten blijven leveren in de regio.

Kwaliteit voorop

Orchideeën zijn kwetsbare, delicate planten. Maarel Orchids zet kwaliteit daarom altijd voorop. In het kweken van de bloem én in het zakendoen. Met hun nieuwe High Available ICT-infrastructuur van Venéco zijn snelheid en continuïteit gegarandeerd en is kwaliteit gewaarborgd.

Snel schakelen

Zuidkoop Natural Projects siert de omgeving met bloemkunst en interieurbeplanting. Ongeacht of het om een bedrijfsruimte, beurshal of restaurant gaat. Om op ieder moment via alle devices snel te kunnen schakelen, realiseerde Venéco een compleet dekkend wifi-netwerk in het kantoorpand van dit creatieve bedrijf.

Communiceren

Kamps Transport is al decennialang actief als logistieke dienstverlener van formaat. Eerder mocht Venéco een volledige overgang naar de cloud realiseren. Volgende stap was het overzetten van de telefonie naar de cloud. Met de 3CX-telefonieoplossing kan Kamps Transport voortaan overal en via alle devices communiceren met klanten.

Een geschenk

TiSento betekent letterlijk ‘ik voel je’ en is een geschenk uit het hart. Het bedrijf kweekt kleurrijke bloemen en planten als geschikt cadeau voor ieder moment. Om collecties op tijd gereed te hebben is een betrouwbare ICT-omgeving cruciaal. De nieuwe geïnstalleerde servers van Venéco zijn daarbij een geschenk: het bedrijf is klaar voor volgende seizoenen.

Duurzaam

Koppert Cress is gespecialiseerd in de teelt van 'cressen' (zaailingen) die gebruikt worden in culinaire gerechten. Het bedrijf is voorloper en voorbeeld in de tuinbouwsector op het gebied van duurzaamheid. Ook de relatie met Venéco is duurzaam. Na een eerdere update van alle ICT-systemen en beveiliging is er een geheel nieuwe ICT-infrastructuur aangelegd.

Vragen, opmerkingen of ideeën naar aanleiding van bovenstaand artikel? Wij zien uw feedback graag tegemoet!