VENÉCO’S TOTAALOPLOSSINGEN

FLEXIBEL WERKEN IN DE CLOUD

Zaken regelen. Overal, altijd, online. Alleen of met collega’s. Snel, veilig en productief. Venéco biedt hiervoor verschillende private en publieke cloud-oplossingen, inclusief telefonie (Hosted VoIP). Van de eigen ICT-omgeving in een Private Cloud tot een volledige online Office 365-werkplek. Van maatwerk op het Microsoft cloud-platform Azure tot hybride combinaties. Solide totaaloplossingen, waarbij eindgebruiker en intelligent samenwerken centraal staan. De modernste cloud-technologieën van grote platforms en de unieke support en expertise van Venéco – het beste uit twee werelden.

GRIP OP DE ZAAK
Ondernemen is multi-tasken. Met security en privacy als complicerende factoren. Al de intelligentie die u ‘grip op de zaak’ kunnen geven, zit in de (software-)oplossingen van Venéco. ERP-systemen voor back- en frontoffice-processen. Data-analytics voor inzicht in de uitdagingen van morgen. En scherpzinnige toepassingen voor toezicht & toegang, om fysieke en virtuele (informatie)bewegingen te monitoren en te versleutelen. Want succes is te mooi om te laten verzanden!

VEILIGHEID EN CONTINUÏTEIT

Hoe groter de belangen, hoe beter de veiligheid en continuïteit van ICT-oplossingen moeten zijn gegarandeerd. Met het juiste samenspel aan maatregelen, voor zorgeloos ondernemen. Venéco combineert innovatieve oplossingen met praktische ervaring. Hightech maatregelen met concrete penetratietesten. EMS-software (Enterprise Mobile Security) van Microsoft voor preventief monitoren met oplossingen voor back up en disaster recovery. Transparante service-overeenkomsten met een persoonlijke 24/7 Helpdesk. Voor de veiligheid en continuïteit van systemen én mensen. Techniek is goed, maar Venéco is beter.

ADOPTIE EN TRAINING

Steeds meer organisaties stappen over op ICT-infrastructuren in de cloud, met nieuwe vormen van samenwerken en cyberveiligheid. Het succes van deze digitale transformatie ligt bij de eindgebruiker; die moet eruit halen wat erin zit. Met de adoptie- en trainingsprogramma’s van Venéco – rond Office 365 en Security Awareness – kunnen zij leren én bijblijven. Digi-vaardig en digi-veilig. Voor meer productiviteit en werkplezier. Zo is de toekomst gemakkelijk bij te houden.