STERKE SCHAKELS IN ONZE SEVICEKETEN

Onze partners voor hard- en software leveren gegarandeerd de hoogste kwaliteit. Dankzij deze partnerships zit Venéco dicht bij het vuur wat releases of innovaties betreft. Omdat we bovendien voldoen aan de hoge eisen die deze partnerships stellen, hebben wij toegang tot extra services en support. In uw voordeel.


Venéco is ISO 27001- en NEN 7510-gecertificeerd. Dit zijn de hoogste beveiligingsnormen voor het veilig en betrouwbaar omgaan met data en informatie, in het algemeen en in de gezondheidszorg in het bijzonder. Wij kennen dus niet alleen de theorie van cyberveiligheid, maar ook de praktijk.


Onze mensen vormen een jong, energiek team, gedegen opgeleid en gepassioneerd als het gaat om ICT. U kent hen en zij kennen u. En met onze Nederlandstalige helpdesk zijn we altijd ‘om de hoek’. Zo blijven we te allen tijde persoonlijk en zijn onze lijnen lekker kort.


Met de Venéco Service App bent u altijd direct op de hoogte van eventuele storingen, veiligheidsissues en ander ‘breaking news’ dat noodzakelijk kan zijn voor uw bedrijfsvoering. U downloadt de Veneco Service App gratis in de stores.